Beste Zangers, Chateau Meiland of toch Expeditie Robinson? Wie gaat er naar huis met de Gouden Televizier-Ring 2019? Op woensdagavond 9 oktober 2019 vindt voor de 54e keer het Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Lees hieronder alles wat je moet weten over hét televisiegala van het jaar! 

Waar en hoe laat? 

Het gala vindt plaats in de AFAS live in Amsterdam. Vanaf 20.30 uur kun je kijken naar de Rode Lopershow op NPO 1. Om 21.10 uur begint het gala op dezelfde zender. 

Een nieuw presentatieduo

Doordat Beste Zangers genomineerd is voor de Gouden Televizier-Ring presenteert Rik van de Westelaken het gala dit jaar niet met Jan Smit, maar met Dionne Stax. Omdat Jan Smit de presentator is van Beste Zangers, laat hij de presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala dit jaar over aan Dionne.

Rode Lopershow

Britt Dekker presenteert dit jaar de Rode Lopershow. Lifestyle-deskundige Maik de Boer gaat op zoek naar de centrale vraag op de rode loper: wat dragen de sterren?

De Televizier-Ster: Online-videoserie

Dit jaar is er een nieuwe prijs geïntroduceerd voor de beste online-videoserie. YouTube-grootheid Nikkie de Jager, met 12 miljoen volgers wereldwijd op haar kanaal 'NikkieTutorials', is ambassadeur van deze nieuwe award en zal de prijs uitreiken op het gala.

De genomineerden

 

Hoe breng ik mijn stem uit op mijn favoriete televisieprogramma? 

Deel dit artikel