De documentaire De Kinderen van Ruinerwold, de docusoap Een Huis Vol of de misdaadserie Mocro Maffia. Wie gaat er naar huis met de Gouden Televizier-Ring 2021? Op donderdagavond 14 oktober 2021 wordt dit duidelijk tijdens het 56e Gouden Televizier-Ring Gala. Lees hier alles wat je moet weten over hét televisiegala van het jaar.

Waar en hoe laat?

Het gala vindt plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Vanaf 20.30 uur zie je de Rode Lopershow op NPO 1. Om 21.10 uur begint het gala op dezelfde zender. 

Presentatieduo Gouden Televizier-Ring Gala

Jan Smit en Rik van de Westelaken presenteren het Gouden Televizier-Ring Gala live vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Jan Smit en Rik van de Westelaken
Jan en Rik presenteren het Gouden Televizier-Ring Gala 2021
Jan Smit en Rik van de Westelaken

Rode Lopershow

Britt Dekker vraagt BN'ers het hemd van hun lijf op de rode loper tijdens de Rode Lopershow. Ze doet dit met niemand minder dan Splinter Chabot.

De genomineerden

Wat kun je verwachten van de show? 

Het belooft een feest te worden. De 56ste editie wordt donderdag geopend door Emma HeestersKarsu en Stefania. Drie jonge artiesten die hun carrière in een stroomversnelling zagen komen door deelname aan Beste Zangers en het Eurovisie Songfestival

↓ Karsu schittert momenteel in Beste Zangers 

TV top tien

Zoals elk jaar hebben de kijkers thuis een top tien samengesteld van tv-momenten die hen afgelopen jaar zijn bijbleven. De typetjes van Draadstaal onthullen meest opmerkelijke tv-fragmenten tijdens Gouden Televizier-Ring Gala. 

Deel dit artikel