De nominaties voor de Gouden Televizier-Ring 2020 zijn bekend! Beste Zangers, Nick, Simon & Kees: Homeward Bound en Over Mijn Lijk zijn de populairste tv-programma’s van het jaar. 

Beste Zangers is al eerder genomineerd geweest, Over Mijn Lijk en Nick, Simon en Kees: Homeward Bound maken voor het eerst kans op de felbegeerde televisieprijs.

Beste Zangers

In Beste Zangers reist Jan Smit met een zevental artiesten af naar het meestal zonnige Ibiza om daar de mooiste liedjes voor elkaar te zingen. In intieme setting treedt iedereen uit z’n comfortzone en zingen ze nummers die voor de ander bijzonder zijn. Het programma bestaat al meer dan 10 jaar en krijgt in 2020 zijn dertiende seizoen. 

Nick, Simon & Kees

Nick en Simon storten zich samen met vriend Kees in het leven van hun muzikale inspiratiebronnen Simon & Garfunkel. In hun nieuwe rol als documentairemakers willen ze iedereen kennis laten maken met Paul Simon en Art Garfunkel.

Over Mijn Lijk

In Over Mijn Lijk volgt Tim Hofman vijf jonge mensen die in deze situatie zitten. Vijf helden die niet bij de pakken neer zitten. Maar besluiten keihard te leven! Tim volgt ze een half jaar bij al hun hoogte- en dieptepunten. En geeft zo een unieke kijk in het leven van deze inspirerende jongens en meiden. 

Alle Televizier-Sterren

Naast de Gouden Televizier-Ring worden nog vele andere prijzen uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring GalaBenieuwd naar wie er genomineerd zijn voor de andere categorieën? Klik dan hieronder.

 

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2020 zie je donderdag 8 oktober op NPO 1. 

Deel dit artikel