Donderdagavond is het zover: de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring 2018. Wie gaat die felbegeerde prijs winnen; 'Beau five days inside' (RTL 4), 'De Luizenmoeder' (AVROTROS) of 'Expeditie Robinson' (RTL 5)? 

Jan Smit en Rik van de Westelaken presenteren de belangrijkste televisieshow van het jaar, vanuit de AFAS LIVE in Amsterdam. Vanaf 21.10 uur kun je bij AVROTROS op NPO 1 het 'Gouden Televizier-Ring Gala' live kijken.

Ben je benieuwd naar wat de sterren aan hebben en hoe de genomineerden hun kansen inschatten? Kijk dan om 20.30 uur op NPO 1 naar de 'Rode Loper Show', gepresenteerd door Britt Dekker en Frits Sissing. 

Belangrijkste prijs voor televisiemakers

De strijd voor de Gouden Televizier-Ring 2018, de belangrijkste publieksprijs voor televisiemakers gaat tussen Beau five days inside' (RTL 4), 'De Luizenmoeder' (AVROTROS) of 'Expeditie Robinson' (RTL 5)? In de jaarlijkse awardshow worden er echter meer prijzen uitgereikt: 

  • Zilveren Televizier-Ster presentator
  • Zilveren Televizier-Ster presentatrice
  • Zilveren Televizier-Ster acteur/actrice
  • Televizier Talent Award
  • Gouden Stuiver
  • Digital Impact Award


Rode Loper Show LIVE

Frits Sissing en Britt Dekker staan beiden op de rode loper om voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala alle aanwezige BN-ers en genomineerden te spreken. Wat dragen de sterren en zijn de genomineerden zenuwachtig? Je hoort het allemaal in 'De Rode Loper Show'! De show wordt donderdagavond uitgezonden om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 maar kun je ook bekijken via de Facebookpagina van het Gouden Televizier-Ring Gala: 

Achter de schermen bij het Gouden Televizier-Ring Gala met online ster Marije Zuurveld

Heb je altijd al weleens willen weten hoe het eraan toegaat achter de schermen bij het Gouden Televizier-Ring Gala? YouTuber en Instagrammer Marije Zuurveld neemt je exclusief op het Instagram-account van de Gouden Televizier-Ring via Insta-Stories mee backstage, op de rode loper en in de zaal:

Alvaro Soler van de zomerhit 'La Cintura' op Gouden Televizier Ring Gala

Je hebt het misschien al voorbij zien komen op social media, maar zanger Alvaro Soler van DE zomerhit van 2018; La Cintura is ook aanwezig op het gala om zijn grote hit daar ten gehore te brengen. De 27-jarige Duits-Spaanse zanger scoorde in 2015 zijn eerste hit met 'El mismo sol', gevolgd door 'Sofia' in 2016. Alvaro is wel de koning van de zomerhits te noemen. De zanger maakte zijn komst naar Nederland deze week bekend via het Instagram-account van de Gouden Televizier-Ring:

 Kortom, genoeg manieren om op de hoogte te blijven van het Gouden Televizier-Ring Gala! 

Deel dit artikel