Op donderdag 13 oktober vindt het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala plaats en dit jaar wordt het grootste televisiegala van Nederland nog groter. Tijdens de liveshow vanuit de Heineken Music Hall in Amsterdam worden de belangrijkste televisieprijzen van Nederland uitgereikt.

Dé avond waarop het Nederlandse publiek zijn of haar stem laat horen en bepaalt wie de felbegeerde publieksprijzen mogen ontvangen.

Eric van Stade, algemeen directeur AVROTROS: “Met de HMH als nieuwe locatie voor het Gouden Televizier-Ring Gala maken wij een avond, die draait om de stem van het publiek, nog toegankelijker voor publiek. Hiermee geven we meer fans de gelegenheid om hun favoriete programma, acteur of presentator aan te moedigen.“

Presentatoren Jan Smit en Art Rooijakkers trekken ook dit jaar hun smoking uit de kast en presenteren samen het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala.

Gala bijwonen

Kaarten zijn vanaf 5 september te bestellen via de digitale versie van het magazine Uit & Thuis (aanmelden via avrotros.nl/digitaal). Prijs is 25 euro.

Donderdag 13 oktober 20:30 uur NPO 1

Deel dit artikel