Robbert van de Corput, beter bekend als de nummer 1 dj van de wereld Hardwell, reikt donderdag de Talent Award uit tijdens het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala.

Dit jaar zijn Arjen Lubach, Jan Versteegh en Luuk Ikink genomineerd door de kijker voor de Televizier Aanstormend Talent Award. Aan dj Hardwell de eer om het verlossende woord te brengen en de prijs uit te reiken tijdens het televisiegala van het jaar. "Ik weet hoe belangrijk het is om een Best Talent Award te winnen als je je dromen waar wil maken. Daarom vind ik het een eer om tijdens het gala in Carré de Aanstormend Talent Award uit te reiken.” aldus Hardwell.

Hardwell

Robbert van de Corput maakte in 2013 zijn droom waar door op 25-jarige leeftijd uitgeroepen te worden tot de nummer 1 dj van de wereld. Daarmee werd hij de jongste dj ooit om deze titel te behalen. In 2014 verlengde hij zijn titel en heeft hij inmiddels de wereld veroverd met zijn muziek.

Gouden Televizier-Ring Gala

Het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats op donderdag 15 oktober in Koninklijk Theater Carré en is live te zien bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO 1.

Aansluitend aan de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala praat Art Rooijakkers na met winnaars en genomineerden van de belangrijkste televisieprijzen tijdens De Nabeschouwing op NPO 1 vanaf 22.20 uur.

Deel dit artikel