Donderdag 11 oktober vindt het Gouden Televizier-Ring Gala weer plaats! Hieronder alle genomineerden die nog in de strijd zijn om een van de felbegeerde tv-prijzen. 

Genomineerden Gouden Televizier-Ring

Er is massaal gestemd, maar slechts drie titels maken nu nog kans op de Gouden Televizier-Ring. Beau five days inside (RTL 4), De Luizenmoeder (AVROTROS) en Expeditie Robinson (RTL 5) zijn nog in de race voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2018. Wie wordt de opvolger van Zondag met Lubach? 

Beau five days inside: 

De Luizenmoeder: 

 Expeditie Robinson:

Televizier Talent Award

Ellie Lust, Nienke Plas en Kaj Gorgels zijn volgens tv-kijkend Nederland de drie tv-talenten van het afgelopen seizoen. Ellie Lust debuteerde dit seizoen met haar eigen programma Ellie op Patrouille, Nienke en Kaj Gorgels maken inmiddels, naast hun online succes, nu ook verschillende programma's voor RTL. 

Zilveren Televizier-Ster Presentator

Oud-winnaars Humberto Tan en Johnny de Mol maken kans op de Zilveren Televizier-Ster Presentator, daarnaast maakt Beau van Erven Dorens, na zijn debuut vorig jaar, wederom kans op de prijs. Johnny won de prijs in 2013 en 2015, Humberto in 2014 en 2016. Vorig jaar won Wilfred Genee de prijs voor beste presentator. 

Zilveren Televizier-Ster Presentatrice

Eva Jinek, Geraldine Kemper en Chantal Janzen zijn dit jaar genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster. Vorig jaar won Eva Jinek voor het eerst deze prijs en Chantal Janzen nam de prijs al drie keer eerder mee naar huis. Voor Geraldine Kemper is dit haar vierde nominatie. 

Beste Acteur/Actrice

2018 is het eerste jaar waarin Televizier acteur en actrice in één categorie vallen en dit zijn de genomineerden. Dit jaar zijn alle drie de genomineerden debutantes. Jennifer Hoffman en Ilse Warringa, alias Hannah en Juf Ank, zijn allebei genomineerd voor hun rol in De Luizenmoeder. Lies Visschedijk is genomineerd voor haar rol als Soof in de gelijknamige serie. 

De Luizenmoeder:  

Soof: 

Gouden Stuiver

Het spectaculaire waterspel Bommetje is samen met De Eindmusical! en De Viral Fabriek genomineerd voor de Gouden Stuiver 2018. 

Digital Impact Award 2018

Anno 2018 verrijken vele televisiemakers hun programma met een site of een app, waardoor tv-kijken nog leuker wordt. In 2017 konden er voor het eerst onbekende Nederlanders meedoen aan Expeditie Robinson. Via de site van RTL konden potentiële kandidaten hun aanmeldingvideo’s uploaden. In de Wie is de Mol?! app kun je al jaren meeraden naar de Mol. De laatste genomineerde is Zondag met Lubach. Dit programma is verantwoordelijk voor menig viral, waaronder The America First - The Netherlands Second video die meer dan 26 miljoen keer bekeken is. 

Deel dit artikel