De drie populairste presentatoren van het land zijn bekend. Arjen Lubach, Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee maken dit jaar kans op een Zilveren Televizier-Ster.

Het wordt hoe dan ook een bijzondere avond in de AFAS Live, want geen van de heren werd ooit eerder genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster.

Arjen Lubach

Arjen Lubach maakte het afgelopen jaar furore met Zondag met Lubach, een NPO 3-programma dat regelmatig 1 miljoen kijkers trekt. Zelden vertoond. Daarnaast is Arjen ook nog cabaretier, schrijver en veelgevraagd dj. Winst zou een kroon zijn op dit voor hem zo succesvolle jaar.

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens kende de nodige ups en downs in zijn tv-carrière, maar in 2017 was het alleen maar up. Hij maakte het prachtige The Amsterdam project en kreeg afgelopen zomer louter complimenten voor zijn vervanging van Humberto Tan in RTL summer night.

Wilfred Genee

Wilfred Genee is volgens VI-collega Johan Derksen ‘misschien wel de beste presentator van het land’ en daar zou hij zo maar eens gelijk in kunnen hebben. De enthousiaste campagne in VI resulteerde in ieder geval in een dik verdiende nominatie.

Deel dit artikel