Grenslanders
AVROTROS Grenslanders
Grenslanders

Over Grenslanders

De thrillerserie Grenslanders speelt zich af in de grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen. Er wordt een meisje van Afrikaanse origine zwaar getraumatiseerd aangetroffen in de polders van het grensland. 

Tara, een rechercheur uit Rotterdam, en Bert, een psychiater uit Antwerpen, proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd. Al snel krijgen ze het gevoel dat het onschuldig ogende Grensland en de mensen die er wonen, meer geheimen verbergen dan de toeristische brochures doen vermoeden...

De hoofdrollen worden vertolkt door Jasmine Sendar en de Vlaamse acteur Koen De Bouw. Ook Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Frank Lammers, Ingrid De Vos, Wim Willaert, Herwig Ilegems, Adanna Unigwe, Sebastien Dewaele, Chris Nietvelt, Anne-Laure Vandeputte, Astrid van Eck en Evelien Van Hamme maken deel uit van de cast, die zowel uit Nederlandse en Belgische acteurs bestaat.

Grenslanders, vanaf zondag 25 augustus 2 afleveringen per keer om 20.15 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Opnames bijwonen

Opnames bijwonen

Plaatsnemen in het publiek, meedoen als deelnemer of schaaf je liever je acteerskills bij als figurant? Bekijk de programma's waar jij bij kunt zijn!

Bekijk het aanbod