Glennis Grace stond in oktober van 2018 in een uitverkocht AFAS Live met de show waar ze sinds klein meisje al van droomde. Voor een waanzinnig publiek bracht ze een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston.

Legendarisch concert

Het werd een momorabele avond met gastartiesten Do, Keith John, Jordan Roy en Camilo Rodriquez. Met haar show bevestigde Glennis de mening van veel mensen: als iemand het repertoire van Whitney Houston kan zingen, is Glennis Grace het wel.

Ze neemt het publiek mee naar vervlogen tijden en wisselt swingende uptempo hits zoals How Will i Know, I'm Every Woman en I Wanna Dance With Somebody af met gevoelige nummers als Run To You, All At Once en I Will Always Love You. Samen met zangeres Do zong ze het prachtige When You Believe. 'In Glennis Grace zingt Whitney', live in Amsterdam zie je de hoogtepunten van dit legendarische concert, waarbij alle grote hits van Whitney voorbij komen.

Glennis Grace in Beste Zangers

In 2011 deed Glennis Grace mee aan De Beste Zangers van Nederland samen met Do, André Hazes, Lange Frans, George Baker, Peter Koelewijn, Anita Meyer en Xander de Buisonjé. Glennis covert in aflevering 2 het nummer Afscheid van Volumia en dat betekent een grote doorbraak voor haar in Nederland.

Afscheid

Het Land Van

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam zie je zaterdag 11 mei om 23.00 uur op NPO 3. (herhaling van december 2018)

Deel dit artikel