In 'Het beste van ABBA' bespreken bekende Nederlander de populaire Zweedse formatie en het gevoel dat ABBA nog steeds bij hen oproept. Van hun grote doorbraak 'Waterloo' tot hun laatste hit 'One of us', het komt allemaal voorbij.

ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums. Het succes begon toen ABBA in 1974 het Eurovisie Songfestival won met het nummer 'Waterloo'. Manager van de groep was Stig Anderson. In 1983 werd een pauze ingelast, die leidde tot het uiteenvallen van de formatie. In april 2018 werd echter bekend dat ABBA weer twee nummers heeft opgenomen, die begin 2019 zullen uitkomen: 'I Still Have Faith in You' en 'Don't Shut Me Down'.

In 'Het beste van ABBA' bespreken bekende Nederlander de populaire Zweedse formatie en het gevoel dat ABBA nog steeds bij hen oproept. Van hun grote doorbraak 'Waterloo' tot hun laatste hit 'One of us', het komt allemaal voorbij. Liefhebbers als Kees Tol, Koos van Plateringen, Babette Labeij, Dolly Bellefleur, Ad Visser en Andy & Janice bespreken alles wat met ABBA te maken heeft: de kleding, de liefdesperikelen, de dansjes en natuurlijk de muziek. En zo gaan we met ABBA happy het nieuwe jaar in! 

Meer ABBA 

Deel dit artikel