In ‘Het beste van George Michael’ bespreken tal van bekende Nederlanders de levensloop van een van de succesvolste zangers uit de jaren 80 en 90 van de twintigste eeuw. Met o.a. William Rutten, Berget Lewis, Maurice Wijnen, Giel Beelen, Kees Tol, Carolina Dijkhuizen en Samantha Steenwijk.

Het Beste van... George Michael wordt op 29 juli 2020 om 20.20 uur herhaald op NPO 3.

In ‘Het beste van... George Michael’ komen alle grote hits van de zanger voorbij en kijken we uitgebreid naar zijn persoonlijke leven, vanaf Wham! naar zijn solocarrière. Zijn grote droom kwam uit toen hij zijn eerste single na Wham! uitbracht, een duet met de queen of soul Aretha Franklin: 'I Knew You Were Waiting (For Me)'. Dit nummer is de eerste van een enorme rij wereldwijde hits, zoals 'I Want Your Sex', 'Faith', 'Freedom ’90', 'Too Funky' en 'Don't Let the Sun Go Down on Me' (met Elton John).

Donkere Kerstmis

Begin van de 21ste eeuw werd het leven van George Michael overschaduwd door alcohol- en drugsgebruik. Een aantal arrestaties en een verblijf in de gevangenis volgde. Op 25 december 2016 werd de zanger dood in bed aangetroffen door zijn toenmalige partner. In ‘Het beste van... George Michael’ bespreken we de herinneringen aan de donkere Kerst die dat jaar voor veel fans volgde...

Zing mee met dé kerstklassieker van Wham!: 'Last Christmas'.

Deel dit artikel