Kelly ter Horst (45) is eind jaren '80 niet alleen de mooiste, maar ook de meest talentvolle van de klas. Als jong meisje weet zij al wat haar droom is; muziek.

Ze gaat vol voor haar muziekcarrière en vertrekt in 1996 naar de School of Music in Miami, haar problemen in Nederland laat ze achter zich. Eindelijk voelt ze zich vrij en geniet ze met volle teugen. Bij thuiskomst zien Kelly's klasgenootjes haar verschijnen op televisie als achtergrondzangeres bij onder andere Beste Zangers en Muziekfeest op het Plein, iets waar Kelly al jaren van droomde.

Kelly blijkt een muzikaal talent

Een groot verdriet

Maar hoe uitbundig ook op het podium, Kelly draagt in haar jeugd een groot verdriet met zich mee. Iets waar haar klasgenoten nauwelijks iets van merken. Ondanks alles wat er thuis is gebeurd, probeert Kelly altijd het goede van het leven te zien. Haar positieve instelling wordt echter zwaar op de proef gesteld als in 2005 haar jeugdliefde omkomt bij een auto-ongeluk. Als je zoveel tegenslagen hebt gehad in je leven, durf je dan nog te geloven in de ware liefde en een warm nest?

Het Mooiste Meisje van de Klas - maandag 4 juni om 22.15 uur op NPO 1

Kelly zingt in De Beste Zangers van Nederland unplugged een duet met Jan Dulles

Tijdens Muziekfeest op het Plein trad Kelly vaak op als achtergrondzangeres

Deel dit artikel