Jaap Jongbloed is in Bergen waar Lilly (1977) woont. Als klein meisje heeft ze twee grote dromen: ballerina worden en moeder. Door haar prachtige lange benen wordt ze 'long legged Lilly' genoemd.

Die benen gooit ze regelmatig de lucht in, wat bewonderende blikken oplevert van de jongens. Maar lang kunnen ze daar niet van genieten op de Bergense Scholengemeenschap, want Lilly vertrekt naar de balletacademie in Arnhem. Ze danst de sterren van de hemel tot ze de ziekte van Pfeiffer krijgt. Lilly wordt zo ziek dat ze ruim een jaar lang niet kan dansen. Ze krijgt hierdoor zo'n achterstand dat ze haar droom om ballerina te worden moet opgeven.

Als Lily amper 18 jaar is, schrikt ze Bergen op door in de Penthouse te gaan staan. Ze heeft dan al een relatie met Almar, met wie ze samen haar droom om moeder te worden hoopt waar te maken. Lilly is dolgelukkig als ze zwanger is, maar na zes maanden krijgt ze zwangerschapsvergiftiging en moet ze de laatste maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Het gaat steeds slechter met Lilly en tijdens de bevalling wordt voor haar leven gevreesd. Lilly haalt het wel, maar haar dochter Faye komt helaas te overlijden. Lilly en Almar zijn verscheurd van verdriet. Gelukkig krijgen ze nog drie prachtige dochters, maar hun relatie blijkt niet bestand tegen het enorme verlies.

Deel dit artikel