Lief, mooi en stralend; dat is hoe de meeste klasgenoten zich Verona uit Nijmegen herinneren. Maar die stralende lach gebruikte ze ook om iets te verhullen. Zij groeide namelijk op met de strenge regels van de Jehova's getuigen.

Ondanks de strikte regels kon dit alles haar niet tegenhouden en heeft ze er op 16-jarige leeftijd voor gekozen om het huis uit te vluchten en de wereld zelf te gaan ontdekken. Door dit besluit hebben haar ouders al het contact verbroken en werd zij verstoten door de gemeenschap waarin ze opgroeide.

Verona kwam al jong op eigen benen te staan en dit alles heeft geleid tot een leven vol pieken en dalen, maar wel een leven waarin ze haar eigen keuzes kon maken.

Thuis voelen

Al op haar 18e verliet Verona Nederland en vanaf dat moment is ze steeds van het ene in het andere avontuur gevallen. Als model reisde ze de wereld over en het was voor haar geen probleem om voor een nieuwe liefde alles achter zich te laten en ergens opnieuw te beginnen. Telkens op zoek naar haar eigen geluk en een familie om zich bij thuis te voelen?

Het verhaal van Verona, Het Mooiste Meisje van de Klas zie je maandag 13 juli 2020 om 21.25 uur op NPO 1.

Deel dit artikel