In de 100ste aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas staat Karin centraal. Karin groeit op in het Brabantse Rosmalen met maar liefst elf oudere broers en zussen.

Karin is de jongste en heeft zeven broers en vier zussen. Als jongste werd ze gepamperd door iedereen maar kreeg ook behoorlijk wat voor haar kiezen. Als haar ouders uit elkaar gaan, gaat een deel van de kinderen bij hun vader wonen en een deel, waaronder Karin, gaat mee met hun moeder. 

Strenge moeder

Karin kent haar vader eigenlijk niet. Ze was pas acht jaar toen haar ouders uit elkaar gingen. De brieven die hij aan haar schreef werden onderschept door haar moeder. Karins moeder was een strenge moeder. Alles ging op slot, van de telefoon tot de diepvries.

Karin is zestien als ze de strenge opvoeding van haar moeder beu is en ze gaat samenwonen in Den Bosch. Achteraf ziet Karin in dat haar moeder altijd op de overlevingsstand stond.

De horeca onveilig maken

Gestimuleerd door anderen ging ze modellenwerk doen maar zelf vond ze dat helemaal niet leuk en belangrijk. Karin vond het geen leuk werk en wilde niet op die manier met haar uiterlijk bezig zijn. Ze maakte liever de horeca onveilig. Achter de bar in kroegen in Den Bosch, daar voelt ze zich in haar element. Ze kende heel veel mensen, ze kletste met iedereen en was niet bang. Als er gevochten werd sprong Karin over de bar en stond ze haar mannetje. 

In een kroeg op het Amsterdamse Leidseplein komt ze Hans tegen, een stoere grote uitsmijter en bekende internationale vechtsporter. Ze worden verliefd en trouwen. Hij heeft op dat moment twee kinderen uit een eerdere relatie. Karin beschouwde ze als haar eigen kinderen. Later kreeg het stel samen ook twee kinderen. 

Een onverwacht overlijden

Maar na 25 gelukkige jaren samen kwamen er barstjes in het huwelijk. Het leek alsof de koek een beetje op was maar Karin komt erachter dat Hans verliefd was geworden op een ander. Die affaire bleek al langer te duren en Karin voelde zich zwaar belazerd. Hans ontkende in eerste instantie maar Karin had allerlei bewijzen waaruit bleek dat het al langer aan de gang was. Hij kon niet meer ontkennen en Karin zette de scheiding in. 

Het sprookje was ten einde… Er volgde een nare tijd en Karin voelde intens verdriet. Maar haar leven wordt helemaal ruw verstoord als de vader van haar kinderen totaal onverwachts overlijdt. Hoe gaat het nu, ruim zes jaar later met Karin? 

blockquote
De dood verzacht en de dood vergeeft
Karin over het verlies van haar grote liefde

Het verhaal van Karin zie je dinsdag 11 mei 2021 in de 100ste aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas om 20.30 uur op NPO 1. 

HET MOOISTE MEISJE VAN DE KLAS TERUGKIJKEN

Deel dit artikel