Wil je meedoen met de kunstwedstrijd van Het geheim van de Meester? Laat je inspireren door de kunstwerken uit vorige seizoenen en bekijk alvast welke kunstwerken behandeld worden in het nieuwste seizoen van Het geheim van de Meester. 

- DE INZENDTERMIJN VAN DE KUNSTWEDSTRIJD IS VERLOPEN. HET IS NIET MEER MOGELIJK KUNSTWERKEN IN TE STUREN. 

clock update 28 feb 2019, 12:00
Kunstwedstrijd - Inzendtermijn verlopen

De inzendtermijn van de kunstwedstrijd van Het geheim van de Meester is verlopen. Er kunnen geen nieuwe kunstwerken worden ingestuurd. Bedankt voor alle inzendingen! We waren blij verrast door alle originele interpretaties van Puttertjes, Meisjes met de parel en andere meesterwerken. De jury onder leiding van Charlotte Caspers gaat alle inzendingen bekijken. Zij selecteren drie schilderijen op basis van de digitaal aangeleverde foto’s. Met de geselecteerde deelnemers zal voor 14 maart contact worden opgenomen en de winnaar wordt op zaterdag 16 maart in Museum MORE door Charlotte onthuld.

Wij dagen je uit om een origineel kunstwerk te maken. Dus niet zoals Charlotte een reconstructie, maar een eigen kunstwerk. Bekijk ook de afleveringen van vorige seizoenen om inspiratie op te doen. 

Doe mee aan de kunstwedstrijd van Het geheim van de Meester

Kunstwerken seizoen 3 - Het geheim van de Meester


Kunstwerken seizoen 2 - Het geheim van de Meester


Kunstwerken seizoen 1 - Het geheim van de Meester

Deel dit artikel