Het geheim van de Meester-team is in het Rijksmuseum bezig om de Nachtwacht van Rembrandt te reconstrueren. Een ongekende uitdaging. Lisa Wiersma, onderzoeker en schilder, deelt in elke video-update hoe de reconstructie ervoor staat. Maar wat zou jij van haar willen weten?

clock update 23 sep 2021, 9:09
De inzendtermijn is verlopen

Het is niet meer mogelijk om vragen aan Lisa Wiersma in te sturen. De inzendperiode is inmiddels verlopen. Bedankt voor al jullie inzendingen!

Of je nou wat wil vragen over Rembrandts schildertechnieken, de reconstructie, de verf, de kwasten of de ervaringen van Lisa tijdens het hele proces: stel jouw vraag in het formulier onderaan deze pagina. Wie weet beantwoordt Lisa jouw vraag!

Lisa-Wiersma-aan-het-werk.jpg
Lisa Wiersma
Lisa-Wiersma-aan-het-werk.jpg

Insturen kan t/m 23 september 2021. We selecteren uit alle gestelde vragen de tien leukste en meest gestelde vragen en leggen deze aan Lisa voor. De antwoorden delen we op onze website, via Facebook, InstagramTwitter en via onze wekelijkse kunstnieuwsbrief

Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor voor deze actie. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden na drie maanden verwijderd.
Mocht jouw vraag worden uitgekozen, dan wordt de naam die je in het formulier opgeeft in het artikel genoemd. 

Deel dit artikel