Jort gaat op zoek naar de regels omtrent vrijetijdskleding van de moderne man. Want, hoe hoor je je eigenlijk te kleden?

Jort onderzoekt hoe een heer er door de eeuwen heen uit heurde te zien en citeert Amy: "Goed gekleed wil zeggen, kleding passend bij onze persoonlijkheid, bij ons uiterlijk en onze leeftijd." Bekijk het filmpje hierboven.

Huwelijksaanzoek op een kameel

Verder in de aflevering van donderdag 26 juli: Jort heeft een personal stylist en krijgt een compleet nieuwe outfit. Met zijn nieuwe look en een arm-snoepje, flaneert hij door de PC Hooftstraat. Uiteraard laat hij zich afzetten door een chauffeur en heeft hij een bodyguard bij zich. Als nette kakker heb je vriendjes die alles voor je regelen. Jort maakt gebruik van een luxe congiĆ«rge service voor klanten van wie de persoonlijke interesses bepalend zijn. De verzoeken zijn wisselend, van een mooie plek in een exclusief restaurant tot een huwelijksaanzoek op een kameel. 

Kouwe kak

In Blaricum gaat Jort langs bij een Goois asperge partijtje. Asperges eten zonder mes en vork, hoe doe je dat op elegante wijze?

Hoe Heurt het Eigenlijk? donderdag 26 juli om 21.30 uur op NPO 1 (hh)

Deel dit artikel