AVROTROS.nl

Ik Vertrek

Serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden.
  • Op zaterdag
  • NPO 1

Hoe is het nu met Marieanne?

Hoe is het nu met Marieanne?

(follow up 26-11-2017) Wie had dat gedacht toen ik een aantal jaren geleden vertrok. Als je me toen had verteld dat ik nu moeder zou zijn en met mijn gezin in een twee onder een kap zou wonen?

Dan had ik diegene hard uitgelachen. ‘Niks voor mij’, ‘Elke dag hetzelfde’. Maar wat blijkt… geen dag is hetzelfde en ik vind het heerlijk!

Doordat ik toen die stap heb genomen en ben vertrokken, doordat ik toen heb gedaan wat ik graag wilde, heb ik nu alle rust om hier volop van te kunnen genieten. Naast mijn leuke baan, waar ik de hele dag met eten en mensen bezig ben, schrijf ik sinds kort uiteraard ook een mama-blog. Ik ben momenteel bezig met het opzetten van een hele toffe fashion-webshop. Deze gaat naar verwachting in januari gelanceerd worden. Als dat gelukt is, ga ik weer nadenken over een volgend project.

Mijn band met Italië is er altijd geweest en zal altijd blijven. We proberen dat ook aan Jimmy mee te geven. Hij is inmiddels al vijf keer in Italië geweest, waar hij met z’n blonde koppie en grote ogen altijd het middelpunt van de belangstelling is. 

We beginnen het weekend hier altijd met een aperitivo. Een tafel vol lekkere hapjes en een goed glas wijn en mijn heerlijke gezin om me heen. Als dat niet La dolce vita is...

Groet,
Marianne

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.