Ton en Ricky vertrokken in 2007 naar Brazilië. Zeven jaar later bezoeken we hen opnieuw. Hebben ze hun dromen alsnog waargemaakt? Of zijn ze moegestreden en kozen zij eieren voor hun geld?

Ik Vertrek was voor Veldhuis & Kemper ooit inspiratie voor hun theatershow en ze hebben een interessante theorie over hun eigen kijkgedrag. Richard: 'Het moet allemaal niet te soepel verlopen, want van andermans ellende ga je jezelf beter voelen.' Overigens hopen Veldhuis & Kemper wél op een goede afloop.

Ook voor Ton en Ricky die in 2007 naar Brazilië vertrokken. Pal aan het strand zouden ze een super-de-luxe resort met restaurant bouwen; een plan waar het Braziliaanse Bos en Duinbeheer al snel een stokje voor staken. Strijdlustig schakelde het stel over van plan B naar plan C, maar de Braziliaanse overheid bleef hen dwarsbomen. De nieuwkomers stonden machteloos.

Zeven jaar later bezoeken we hen opnieuw. Hebben ze hun dromen alsnog waargemaakt? Of zijn ze moegestreden en kozen zij eieren voor hun geld?

Deel dit artikel