Chantal Janzen vindt de aflevering over familie Dierick die een naturistencamping begon het allerleukst. Negen jaar later bezoeken we 'Castillon de Provence' opnieuw en alles lijkt veranderd. We treffen Justus alleen op de camping. Na 27 jaar huwelijk heeft Annemiek voor een ander leven gekozen.

Chantal Janzen vindt Ik Vertrek 'echt smullen geblazen', en blijft zelfs tijdens optredens op de hoogte door de sms'jes van haar echtgenoot. En hoewel ze zichzelf nu niet direct onder de doelgroep schaart, vindt ze de aflevering over familie Dierick die een naturistencamping begon het allerleukst. Over het naakt klussen maakt ze zich wel wat zorgen. Chantal: 'Het is toch een soort plaatsvervangende angst dat er iets tussen de nijptang komt'. Dat viel gelukkig reuze mee en de camping in het Zuid-Franse Castellane werd een doorslaand succes. Negen jaar later bezoeken we Castillon de Provence opnieuw en alles lijkt veranderd. We treffen Justus alleen op de camping. Na 27 jaar huwelijk heeft Annemiek voor een ander leven gekozen. Justus: 'Je voelt eerst onmacht en dan word je boos. Eén neemt een beslissing en doet het altijd fout.'


2006


De langgekoesterde droom van Justus en Annemiek Dierick komt na jaren uit. Ze gaan een camping runnen in het Zuid-Franse Castellane. Beiden hebben in Nederland een drukke baan in de autobranche. Elke dag haasten ze zich om werk, files en hun zorg voor de kinderen, Yentl van zeven en Félice van vier, te combineren. Als de kans zich voordoet om een verwaarloosde camping over te nemen, pakken ze die met beide handen aan. Dat het niet een normale camping is maar een naturistencamping, is voor beiden alleen maar een pré.


Ze hebben de voordelen van naakt recreëren jaren geleden al ontdekt. Maar is het ook zo makkelijk om naakt een camping te runnen? En als blijkt dat de bank niet zo makkelijk de lening verstrekt als was aangenomen, dan wordt het wel erg spannend in Castellane.

⇒ Lees ook: Hoe gaat met Annemiek en Rendal?

⇒ Lees ook: Hoe gaat het met Justus Dierick?

Deel dit artikel