Het favoriete verhaal van Lieke van Lexmond over de familie Grünewald, die zonder dat de aankoop van hun geliefde bar in Spanje rond was vertrok.

Ik Vertrek bestaat tien jaar! En dat moet gevierd worden. In een speciale jubileumreeks blikken bekende fans terug op de meest spraakmakende verhalen. Dit keer de favoriet van actrice en presentatrice Lieke van Lexmond. Ze kijkt samen met haar man en zit dan als Peppi en Kokki commentaar te geven op de stellen die emigreren. Het verhaal van familie Grünewald, die zonder dat de aankoop van hun geliefde bar in Spanje rond was vertrok, is Lieke goed bij gebleven.

Werkelijk alles ging fout. De eigenaren van de bar waren spoorloos verdwenen en zo stond de familie op straat. Lieke: "Het was ongelofelijk. Niets, maar dan ook niets was van tevoren geregeld." Julius en Mugen, de zoontjes van Jules en Rintai, aardden niet in Spanje en op school werden ze flink gepest. Toch hielden ze de moed erin. Als de koop van de bar eindelijk rond is, moet de bar meteen draaiende worden gehouden, maar Jules heeft helemaal geen horeca-ervaring. Acht jaar later zoeken we familie Grünewald opnieuw op. Hebben ze van de bar een succes kunnen maken? En hoe gaat het met de kinderen?

Hoe gaat het nu met de familie Grünewald?

Deel dit artikel