In 2006 verruilen Bionda, Alwin en zoons Mike, Robbie en Jim (bekend als De Boerkampies) hun rijtjeshuis in Twello voor het zonnige Italië. Na het runnen van een bed & breakfast en een agriturismo in Montefiore dell'Aso is het nu tijd voor het grote werk...

IV-B-famiie-eind-edit.jpg
De Boerkampies
IV-B-famiie-eind-edit.jpg

Opnieuw een sprong in het diepe

Alwin en Bionda hebben een braakliggend terrein in de badplaats Cupra Marittima gekocht. Hier willen ze een gigantisch beach resort bouwen. Over een kleine zes maanden moeten er 55 luxe tenten met eigen sanitair, een zwembad, restaurant, beachbar, receptie en speeltuin staan.

Vlog nieuwe plannen

In hun Ik Vertrek vlog liet familie Boerkamp ons in 2018 al kennismaken met hun gedroomde beach resort. ⇒ Bekijk hun verhaal hier terug.

Een week voordat de bouw van start zou gaan, trekt een grote investeerder zich terug. De Boerkampies gaan als de wiedeweerga op zoek naar nieuwe geldschieters voor dit miljoenenproject. Ondertussen is er nog geen steen gelegd en zitten ze over vijf maanden al volgeboekt...

1. carnaval in Nederland

De familie Boerkamp is even op familiebezoek in het koude Nederland en er is carnaval! Effe gek doen en genieten, dat is Alwin wel toevertrouwd! Bionda doet het thuis in Italië dunnetjes over; maar dan in de zon.

2. Jong geleerd

De zoons van Alwin en Bionda hebben zo hun eigen toekomstplannen. Mike ziet het wel zitten om voor het Beach Resort te werken maar Robbie en Jim hebben andere plannen. Over één ding is het drietal het eens: ze staan voor 100% achter hun ouders.

Kijk de uitzending terug op NPO Start
Deel dit artikel