Rinse en Francine hebben Nederland verruild voor het altijd zonnige Bonaire, waar zij vakantieappartementen van de grond af aan opbouwen. Voordat het grote avontuur daadwerkelijk begint heeft Francine één week voor vertrek een afspraak gemaakt, en niet zomaar een...

Deze afspraak staat bij niemand minder dan een tatoeëerder. Voordat ze samen met Rinse aan een toekomst met ups and downs, tegen- en meevallers en mooie, maar ook verdrietige momenten op Bonaire begint, wil Francine graag haar verbinding met engelen voor altijd laten vereeuwigen.

blockquote
De verbinding met engelen brengt me rust
Francine

Francine heeft het gevoel dingen door te krijgen via engelen. Hierdoor hebben zij een belangrijke positie in haar leven. Wanneer Francine zich ergens onrustig over maakt of als er problemen zijn, vraagt ze hulp en voelt ze dat ze deze hulp en kracht krijgt. ‘Het is altijd zo geweest en het brengt me rust’, zegt Francine.

De rust die de engelen haar geven, heeft Francine ook geholpen bij haar emigratie. In de middle of nowhere is ze op Bonaire eens een plastic engeltje in een boom tegengekomen. Door het toeval wordt ze telkens weer in aanraking gebracht met engelen, dat doet haar goed.

Deel dit artikel