Chef-kok Ronald (42) en zijn vrouw Debby (35) van Eijk beginnen in Oostenrijk een horecazaak.

Chef-kok Ronald (42) en zijn vrouw Debby (35) van Eijk hebben vier jaar lang een eigen restaurant, maar stoppen hiermee omdat ze geen tijd hebben voor de kinderen. Ronald heeft twee kinderen van 11 en 13 uit een vorige relatie en samen hebben ze een zoontje van 7, Rody. Sinds kort is het gezin uitgebreid met zoontje Beau. Toch blijft de wens om weer een eigen horecazaak te hebben bij Debby en Ronald bestaan.

Appartementencomplex van Schöneben

Omdat Debby's ouders een vakantiehuis hebben in Oostenrijk komen ze op het idee om daar voor zichzelf te beginnen. In Oostenrijk hebben ze de mogelijkheid om werken en het gezinsleven beter te combineren. Ze kopen een appartementencomplex dat al een tijdje leegstaat en zijn van plan hier ook een restaurant in te starten. Hiervoor moet alleen wel nog flink verbouwd worden.

Daarnaast zijn de kinderen voor Debby en Ronald een grote zorg. Zoontje Rody volgt in Nederland speciaal onderwijs en zal in Oostenrijk op een gewone school terechtkomen. En Ronald moet noodgedwongen zijn twee kinderen in Nederland achterlaten. Het is belangrijk dat het restaurant en de appartementenverhuur snel gaan lopen, aangezien het geld op is en hun huis in Nederland nog te koop staat. Debby en Ronald doen hard hun best om de zaak draaiende te krijgen, terwijl de zorg voor de kinderen ook door blijft gaan.

Lees ook: Hoe gaat het nu met de familie Van Eijk?​​​​​​​

Deel dit artikel