Een follow-up van Michiel en Sibel die in 2016 naar Frankrijk vertrokken en de familie Boers die in 2015 naar Spanje emigreerde.

IV-11-1-FU-Michiel-en-Sibel.jpg
Michiel en Sibel
IV-11-1-FU-Michiel-en-Sibel.jpg

Hoe zou het toch gaan met de twee ex-geliefden die samen emigreerden? 

In het voorjaar van 2016 vertrokken Michiel Prins (43) en Sibel Ambagts (25) naar het Franse Cuzorn. Ze toverden een vervallen boerderij om tot groepsaccomodatie. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. De verbouwing schoot totaal niet op, want doe-het-zelven bleek toch best lastig. 

Bovendien had Sibel het erg druk met haar liefdesleven. De spanningen liepen hoog op. In 2019 bezoeken we hen opnieuw en wat velen voor onmogelijk hielden, blijkt toch te kunnen.

IV-11-1-FU-familie-Boers.jpg
Familie Boers
IV-11-1-FU-familie-Boers.jpg

Voelt de familie Boers zich al vrij als een vlinder?

En we brengen opnieuw een bezoek aan familie Boers. Het gezin vertrok in 2015 naar het Spaanse Cártama en wilde daar een glamping bouwen, waar je echt even helemaal tot jezelf kunt komen. Of zoals ze het zelf zeggen: 'een plek waar je je als consumerende rups, kunt ontpoppen tot een vrije vlinder.' De kinderen, Joran (15) en Marit (13), gingen tegen heug en meug mee. Eenmaal daar bleek dat Marcel (46) en Maybritte (48) hun zaakjes toch niet helemaal op orde hadden.

De moeizame start eiste zijn tol: Maybritte kwam in een dip te zitten en de kinderen wilden het liefst zo snel mogelijk terug naar Nederland. Vier jaar later staat er zowaar een glamping met eco-tenten en hebben de kinderen hun draai weten te vinden. De zaken staan er goed voor, maar de weg er naar toe was een emotionele rollercoaster.

Uitzending zaterdag 11 januari 2020, 22.40 uur op NPO 1 (daarna is de uitzending hier terug te zien)

Deel dit artikel