Hoe gaat het met Mike en Ton die in 2005 een vervallen resort op Nicaragua kochten? En zit de familie Kelderman nog in hun pension in Oostenrijk?

Een resort op Nicaragua

Mike en Ton kochten in 2005 spontaan een vervallen resort op Nicaragua. Zonder verder overleg met het thuisfront begonnen zij een heel nieuw leven in de tropen. Tien jaar later brengen we hen opnieuw een bezoek en zien we hoe ze van een grote vervallen bende, een klein paradijsje hebben gemaakt. Alleen: Ton wil met pensioen en Mike wil door. Hoe gaan ze dit oplossen?

Lees ook: Hoe gaat het nu met Ton en Mike?

Een pension in Oostenrijk

En hoe zou het gaan met Wout, Shilpi en Anne-Rose Kelderman-van Roomen? Ze vertrokken in 2011 naar Oostenrijk om een pension te beginnen en dat ging gepaard met de nodige irritaties. Een WC delen met de gasten die ook nog eens hun stinkende sokken laten slingeren, is natuurlijk ook niet fijn. Wout moest van Shilpi bijklussen om te kunnen voorzien in het levensonderhoud, maar kon geen baantje vinden. Vijf jaar later zit de familie er nog en hebben ze een hele nieuwe markt aan weten te boren...

Lees ook: Hoe gaat het nu met de familie Kelderman?

Deel dit artikel