Hoe gaat het met Paul en Hélène op Curaçao en Luuk en Jacqueline, gaan zij opnieuw vertrekken?

Paul en Hélène

Paul en Hélène van den Boogaard besluiten in 2011 het roer drastisch om te gooien en op Curaçao opnieuw te beginnen. Ze bouwen een groot appartementencomplex gericht op nudisten en daarnaast koopt Paul een enorm motorjacht zodat hij boottochten kan organiseren. Hun jongste zoon Max gaat mee, terwijl hun oudste zoon Sam in Nederland zijn studie afmaakt. Uiteindelijk komt ook zoon Sam op het eiland wonen.

Inmiddels is alles anders. Het resort loopt redelijk, maar tussen Paul en Hélène is een hoop veranderd. Max is terug naar Nederland en Sam probeert een leven op te bouwen op het eiland. Het leven dat de familie van den Boogaard zich had voorgesteld op Curaçao heeft een andere wending genomen.

Lees ook: Hoe gaat het nu met Paul? en Hoe gaat het nu met Hélène?

Luuk en Jacqueline

Luuk is een horecaman in hart en nieren. Hij maakte van maar liefst vier Overijsselse restaurants, die op de rand van de afgrond stonden, een succes. Maar na 16 jaar hard zwoegen is hij de druk zat en klaar met alle regeltjes die ondernemen in Nederland voor hem onmogelijk maken. Hij wil samen met zijn grote liefde Jacqueline weg uit Nederland. In de uitzending van 10 maart 2012 is te zien hoe ze vertrekken naar Duitsland om een hotel te gaan runnen in het Sauerland.

Drie jaar later ziet hun leven er compleet anders uit. Er kwam geen einde aan de problemen met het pand dus Luuk en Jacqueline besloten hun spullen te pakken en terug te gaan naar Nederland. Een half jaar lang proberen ze hier hun leven weer op te bouwen, maar helaas zonder succes. Luuk ziet maar één optie; opnieuw naar het buitenland vertrekken. En dat doen ze. Dit keer wel met succes?

Lees ook: Hoe gaat het nu met Luuk en Jacqueline?

Deel dit artikel