Uitzending 1 januari 2018 | 21:30 | NPO 1 (herhaling van 10 januari 2015) De Rotterdamse Harald (42) en de Twentse Jerry (38) komen elkaar twee jaar daarvoor tegen in een Rotterdamse kroeg waar de vonk oversloeg.

Sindsdien hebben ze een latrelatie en zien ze elkaar elk weekend. Tijdens een vakantie besluiten ze ooit wel te willen emigreren om ergens een camping of een Bed & Breakfast te starten.  De toekomst komt alleen een stuk eerder in beeld dan bedacht. Als er een hotel/restaurant in Duitsland te koop staat besluiten de twee hier direct voor te gaan.

Zes weken later emigreert Jerry alvast naar de Oosterburen, Harald blijft nog een paar maanden in Nederland werken om extra geld te verdienen. Het hotel telt 14 kamers, er is een zalencentrum, camperplaatsen én een oud gebouw dat moet worden omgebouwd tot appartementen. Een grote klus voor Jerry alleen, maar gelukkig wordt hij geholpen door de ouders van Harald.

Harald komt in de weekenden vaak over om ook de handen uit de mouwen te steken. En na bijna een jaar vertrekt ook Harald definitief naar Duitsland. Voor het eerst in hun relatie wonen ze samen onder 1 dak… Redt Jerry het de eerste maanden zonder vriend? Wordt het hotel/restaurant een succes én is hun prille relatie bestand tegen de stress en het runnen van zo’n grote onderneming?

maandag 1 januari | 21:30 | NPO 1

Deel dit artikel