Peter Mulder (47) heeft in zijn leven al van alles gedaan. Trouwambtenaar, restauranthouder en uitvaartleider; hij is het allemaal geweest. Op een mooie dag besluit hij het over een heel andere boeg te gooien...(Herhaling van 3-2-2017)

Samen met zijn geliefde, Rob Does (52) vertrekt hij naar het Portugese Pechão waar ze voor 470.000 euro een imposante villa hebben gekocht. In het witgeschilderde pand dat ze heel toepasselijk ‘The white House’ zullen gaan noemen, willen ze een bed and breakfast beginnen en voor hun gasten koken.

De kamers zullen de namen dragen van first lady’s en de Engels klassieke inrichting moet wijken voor strak en modern. Het stulpje was wel iets boven budget; de lasten zijn zwaar en de reserves beperkt.

Na een hoop gesteggel over zeepbakjes en niet geleverde bedden, staan Rob en Peter te popelen om hun allereerste gasten te ontvangen. Maar dan blijft het stil. Heel stil.Vrienden en bekenden weten de villa wel te vinden, maar de boekingen blijven uit. En dat is niet wat Rob en Peter zich ervan hadden voorgesteld…

Herhalingsuitzending zaterdag 18 april 2020, 23.40 uur op NPO 1 (daarna is de uitzending hier terug te zien)

Deel dit artikel