Een geweldige carrière, genoeg geld en vier keer per week uit eten. Het klinkt als het ideale leven, maar toch zijn Jeroen Bults (43) en zijn vriendin Marleen Tijdeman (43) er klaar mee. Ondanks dat alles perfect lijkt, slaat de verveling toe en zijn ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. En dus ruilen ze alle luxe in voor hun Italiaanse droom.

(Bekijk hier de uitzending van Jeroen en Marleen)

Eigenlijk worden we alleen maar enthousiaster over onze keuze. We ontdekken hier steeds meer bijzonder dingen, met name op culinair gebied en qua natuur. En steeds meer mensen met ons…

We hebben super goede beoordelingen en reacties ontvangen en draaien lekker, zowel met de Villa als met onze andere activiteiten. Ons concept Nuovo Modo di Vivere krijgt steeds duidelijker vorm! We werken wel hard (er is eigenlijk geen dag dat we niets doen), maar in ons eigen ritme en in deze omgeving voelt dat toch heel anders dan in Nederland.

In het dorp raken we steeds meer geïntegreerd. De leuke nieuwe bar in Gualdo (op loopafstand) helpt daar enorm bij. De bar en de barman/vrouw hebben een belangrijke (sociale) rol in de dorpen en dat helpt dus bij contacten, informatie etc. We zetten ons inmiddels ook in voor het terugbrengen van de speciale jaarlijkse (internationale) kaasmarkt in Gualdo.

Sanjay komt hier iedere vakantie met plezier naartoe en daarnaast is Jeroen zeer regelmatig in Nederland, dus met elkaar hebben we eigenlijk veel meer quality time dan toen we in NL woonden. De kitties zijn inmiddels 2 jaar, hebben hier een top leven en horen er helemaal bij.

Een aantal maanden geleden hebben we extra land aangekocht om een mini agriturismo te kunnen worden. Dat biedt toch een aantal voordelen t.o.v. hoe we nu de appartementen verhuren, maar is wel weer een heel proces…

We werken ook nog steeds hard aan verbeteringen aan het pand , de tuin en de faciliteiten. Op het moment van onze uitzending anderhalf jaar was er al heel veel gebeurd t.o.v. de laatste opnames, maar nu herken je bijna helemaal niet meer terug!  

Deel dit artikel