Het gaat goed met ons! De familie van Sjors is net langs geweest op Bali om voor de eerste keer onze villa in het echt te zien. Dit was natuurlijk super gezellig. Zelfs Sjors z’n opa’s van 80 en 83 waren meegekomen. De moeder van Lieke komt ook om het eerste personal development retreat te coachen in onze villa. Ook voor haar zal het de eerste keer hier zijn.

We zijn onwijs druk met het promoten van onze retreats. We zijn continue bezig met de organisatie van onze customized programma’s. Druk, druk, druk dus… Het personeel loopt inmiddels vrijwel helemaal goed! Daar hebben we de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Lieke is naast de retreats druk met haar eigen bikinilijn. Zo kan ze toch nog in de mode blijven doorgaan. Sjors is voornamelijk bezig met alle technische snufjes achter de websites.

ver van huis

Als we terugkijken op het afgelopen jaar, was het echt een rollercoaster. We hebben ups meegemaakt, zoals de opening, de eerste boeking maar zeker ook downs. Het einde van ons budget voor de villa, waar we echt behoorlijk wat stress van kregen, maar ook het verlies van Sjors z’n lieve hond in Nederland. Sommige dingen zullen altijd een beetje lastig zijn als je zo ver van “huis” bent.

We zijn erg blij dat we nu in ons eigen huis zitten en ons eigen plekje hebben gecreëerd. Dit is ook de plek die we graag delen met onze gasten. Onze persoonlijkheden zijn samengekomen in dit project! Daar zijn we allebei best een beetje trots op. We houden altijd doelen voor ogen, dus voor ons zal het nooit helemaal af zijn haha.

Tips & Tricks

Als je een droom hebt, ga ervoor. Heel veel mensen blijven dromen, maar doen het nooit echt. Wij hebben ons leven in één jaar tijd 360 graden laten draaien door het gewoon te doen! Het is mogelijk, zolang je maar in elkaar en je droom gelooft.

blockquote
quiet the mind, free the body
Sjors en Lieke

Nu vraagt iedereen zich natuurlijk af: hoe gaat het tussen jullie? Wij zijn super happy met elkaar! Het afgelopen jaar is zó onwijs snel gegaan! Leuk om dit nu allemaal op beeld terug te zien. We zijn hier zeker sterker door geworden. Sorry, geen sappige sensatie dus.

Dikke groet, Tot op Bali  
Lieke & Sjors

Deel dit artikel