Sandor (37) en Christa (38) Marsi uit Amersfoort en hun kinderen Laszlo (9) en Zsusza (6) vertrekken in 2009 naar Italië  om te genieten van 'la dolce vita'. In de provincie Le Marche huurt het stel een Bed and Breakfast.

(Herhaling 20-11-2010)

Sandor (37) en Christa (38) Marsi uit Amersfoort leven al jaren langs elkaar heen. Sandor werkt zes dagen in de week als chef-kok en als hij midden in de nacht thuiskomt, liggen zijn vrouw en de kinderen Laszlo (9) en Zsusza (6) al uren in bed. Hier moet verandering in komen en daarom besluiten ze hun leven drastisch om te gooien en samen in Italië te gaan genieten van 'la dolce vita'. In de provincie Le Marche, vlakbij de universiteitsstad Urbino, huurt het stel een Bed and Breakfast met zwembad.

Hier willen ze gastenkamers verhuren en culinaire workshops aanbieden. Alles lijkt in kannen en kruiken. Alleen het huurcontract moet nog worden getekend en dan kunnen ze aan de slag. Maar dan volgt er een onaangename verrassing. Bij aankomst treft de familie het pand niet leeg aan, maar woont er doodleuk een jonge alleenstaande moeder met kind in hún appartement. De vrouw lijkt niet van plan om te vertrekken, maar de Marsi's hebben al hun schepen achter zich verbrand. Al met al een benarde positie en Sandor moet keihard knokken om te voorkomen dat hij straks met vrouw, kinderen en complete inboedel op straat komt te staan...

Lees ook: Hoe is het nu met de familie Marsi?

Deel dit artikel