Chris (36) en Loes (36) verhuizen met hun kinderen Thije (4) en Jilke (2) naar Frankrijk om een luxe camping op te zetten, speciaal gericht op gezinnen met jonge kinderen. Is de vergunning op tijd?

'Het is 'Ik Vertrek', maar dan goed voorbereid!' Chris (36) en Loes (36) zijn ervan overtuigd dat ze hun emigratie goed geregeld hebben. Samen met hun kinderen Thije (4) en Jilke (2) verhuizen zij naar Frankrijk om een luxe camping (glamping) op te zetten, speciaal gericht op gezinnen met jonge kinderen. Alles is tot in de puntjes gepland en hun grote vriendengroep is opgetrommeld om de hele vakantie te komen klussen.

Waar blijft de vergunning?

Terwijl Loes nog een half jaar met de kinderen in Nederland woont, klust Chris in zijn eentje in Frankrijk hard door aan hun droom. Alles lijkt in kannen en kruiken, de zomer komt in zicht, en dan opeens blijkt de campingvergunning maar niet rond te komen.

Hoe vergaat het Chris en Loes een half jaar zonder elkaar, gaan zij in Frankrijk hun Nederlandse vrienden niet heel erg missen en krijgen ze de vergunning nog voor het zomerseizoen rond?

Website camping Place de la Famille

Lees ook: Hoe gaat het nu met de familie Schepers?

Deel dit artikel