Een follow-up van de familie Goudswaard (Griekenland) en Bart en Christa Beydals (Frankrijk). (herhaling van 25-2-2012)

Familie Goudswaard

In de uitzending van 13 november 2008 is te zien hoe Hennie en Karin Goudswaard samen met de tweejarige Kiki en vier maanden oude Kasper vertrokken naar het Griekse eiland Corfu. Gericht op mensen met geld bouwen ze er een villa die verhuurd kan worden en kopen ze een zeilboot waarmee ze toeristen kunnen rondvaren.

Maar de bouw van de villa vertraagt en er is veel concurrentie voor de boot. En dan slaat ook nog eens de economische crisis toe. Heeft de familie het hoofd boven water kunnen houden?

Bart en Christa

Bart en Christa vertrokken een aantal jaar geleden naar de Franse Bourgogne om daar een hotel over te nemen. Na aankomst blijkt hun Nederlandse contract in Frankrijk niets waard te zijn en een nieuw contract komt er niet.

Als we Bart en Christa weer opzoeken blijken ze nog steeds in Frankrijk te wonen en te werken. Maar in plaats van in het romantische hotel in La Bourboule gasten te ontvangen, zijn ze nu eigenaar van een wegrestaurant/motel langs de drukke Route Nationale. Deze keer is de papierwinkel wel op orde, maar of dit nou de Franse droom is die ze voor ogen hadden.

Deel dit artikel