Steward Walter (56) en farmaceutisch consultant Marcel (54) leiden jarenlang een onbekommerd leven: twee fantastische kinderen, een mooi huis in Waardenburg en fijne vrienden om hen heen. Na een moeilijke periode in hun leven besluiten ze te doen waar ze al jaren van dromen: een Bed & Breakfast aan de Spaanse Costa Blanca. Walters alter ego, Charlotte gaat ook mee.

Zin van het leven

Drie jaar geleden staat het leven van Marcel en Walter compleet op zijn kop als er in korte tijd een aantal dierenbaren komt te overlijden.Tot overmaat van ramp verbrijzelt Walter zijn heup en komt hij met een burn-out thuis te zitten. Marcel ziet dat zijn man doodongelukkig is en gevoelsmatig in de herfst van zijn leven. 

blockquote
De zin van het leven is geen materie maar mooie momenten verzamelen
Walter

Het plan

Ze gaan hun droom leven en hebben in Jávea een villa gekocht met vijf vertrekken. Het plan is drie gastenkamers te realiseren en zelf zullen zij op de begane grond verblijven. Charlotte die in Nederland grote bekendheid geniet ziet het wel zitten om op de boulevard op te treden.

smaken verschillen

Maar de heren hebben een moeizame start in hun nieuwe thuisland met veel financiële problemen. En als er dan ook nog verwarring ontstaat over of ze wel de juiste verhuurlicentie hebben, zijn ze genoodzaakt over te gaan op plan B…

Uitzending zaterdag 28 januari terugkijken op NPO Start

Deel dit artikel