Aardwetenschapper Martijn (41) vertrekt samen met zijn partner Sean (31), hun drie naaktkatten en Westpointer Woef naar Curaçao. Ze willen er het allereerste gay resort van het eiland openen. Het moet een plek worden waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht zijn of haar geaardheid.

blockquote
We hopen hiermee bij te dragen aan de homo-  acceptatie op het eiland
 

Martijn en Sean vertrekken niet alleen naar Curaçao. Ook hun drie naaktkatten en Westpointer Woef gaan mee naar het Caribisch eiland. 

Een ideale aannemer

De mannen hebben voor 333.000 euro een pand gekocht midden in de woonwijk Grote Berg. Zo ongeveer alles gaat op de schop en er moeten straks 5 studio's en 2 appartementen worden gerealiseerd. Aangezien ze zelf nog nooit zo groots hebben verbouwd, nemen ze een aannemer in de arm.

Die antwoordt op iedere vraag met ‘ja dat kan’. Vol vertrouwen en met onverminderd enthousiasme bouwen ze aan hun gezamenlijke droom. Totdat ze erachter komen dat de hele balkconstructie vol met houtworm zit. De onvoorziene kosten lopen op tot in de duizenden euro’s en dan neemt de aannemer ook nog eens de benen.

Grof geschut

De hamers én bijlen worden aangeschaft, het sloopwerk kan beginnen! Bijna alles gaat op de schop. Martijn en Sean willen in hun gay resort vijf studio’s en twee appartementen realiseren.

Door alle verbouwingstress en geldzorgen, staat de relatie van het stel onder grote druk. Als alle spanningen een hoogtepunt bereiken, neemt Martijn een drastisch besluit met heel grote gevolgen...

► Ervaar de droom van Martijn en Sean in vogelvlucht

Uitzending zaterdag 7 mei terugkijken op NPO Start

Deel dit artikel