Leef jij ook altijd mee met de emigranten die hun geluk zoeken in het buitenland? Dan wil je vast geen uitzending van Ik Vertrek missen. Zet dit overzicht in je agenda en reis mee vanuit je woonkamer.

Nieuwe uitzendingen

 1. Vrijdag 27 november 2020 (20.35 uur op NPO 1) - Richard en Aadje  
  Richard en Aadje verruilen met hun pitbull Joey en buldog Charles Naaldwijk voor de Spaanse badplaats Calpe. In een riante villa van 1000m2  willen ze  een B&B in de stijl van Versailles starten. 
   
 2. Vrijdag 4 december 2020 (20.30 uur op NPO 1) - Familie Mensing  
  Jean Paul en Rosalie eten het liefst elke dag pizza of pasta en elk jaar is Italië hun vaste vakantiebestemming. De blijdschap is dan ook groot als ze met hun kinderen Aras en Isabella naar Umbrië vertrekken. Hier hebben ze een vervallen pand met een flink stuk grond gekocht.
     
 3. Vrijdag 11 december 2020 (20.30 uur op NPO 1) - Ronald en Janine  
  Ronald en Janine  komen op vakantie tot de conclusie dat ze niet blij zijn met het leven dat ze tot dan toe leiden. Ze zeggen hun baan op en vertrekken naar de Vogezen in Frankrijk waar ze een gedateerde chambres d’hôtes hebben gekocht.  
   
 4. Vrijdag 18 december 2020 (20.35 uur op NPO 1) -  Brigitte en Laurens  
  Na een mislukt avontuur in Frankrijk, treffen we Brigitte en Laurens in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt – als het goed is - in Spanje! 
   
 5. Vrijdag 1 januari 2021 (20.25 uur op NPO 1) - Emmy en Rutger  
  Emmy wil al haar hele leven in een kasteel wonen. In het Franse Douzillac heeft Emmy een chateau gekocht om er een chambres d’hôtes met minicamping te beginnen. Dat haar man Rutger voorlopig niet mee wil verhuizen, staat Emmy’s plannen niet in de weg.  

Deel dit artikel