Een uitzending van Ik Vertrek wil je natuurlijk niet missen. Met dit overzicht hoef je je daarover geen zorgen te maken.  

Nieuwe uitzendingen

 1. Zaterdag 14 december 2019 (21.30 uur op NPO 1) - Familie Freeling - Italië
  Myron en Dora hebben in Italië hun oog laten vallen op een eeuwenoude boerderij, met een flinke lap grond eromheen. Daar moet een volledige camping komen te staan. Dora blijft nog even met de kinderen in Nederland om geld te verdienen, terwijl Myron de verbouwing op zich neemt. 
   
 2. Zaterdag 28 december 2019 (21.30 uur op NPO 1) - Marjon en Vincent - Tsjechië
  Marjon droomt ervan om met haar beestenboel op het platteland van Tsjechië te wonen. Haar vriend Vincent is nog niet overtuigd. En toch vertrekken de twee. In het gehucht Nová Olešná hebben ze een boerderij met twee hectare grond gekocht. Daar moet een camping met blokhutten komen.  
   
 3. Zaterdag 04 januari 2020 (21.30 uur op NPO 1) -David en Gine - Spanje
  Hardloopfanaten David en Gine genieten volop van het leven. Totdat Gine borstkanker krijgt. Na een pittige behandelperiode besluiten ze het roer om te gooien. In het Spaanse Aspe willen ze een Bed & Breakfast beginnen.  
   
 4. Zaterdag 11 januari 2020 (22.40 uur op NPO 1) - Follow up Michiel en Sibel - Frankrijk en Familie Boers - Spanje
  Hoe zou het  gaan met de twee ex-geliefden die samen emigreerden? In 2016 vertrokken Michiel en Sibel naar het Franse Cuzorn. Drie jaar later bezoeken we hen opnieuw en wat velen voor onmogelijk hielden, blijkt toch te kunnen... 

  En we brengen opnieuw een bezoek aan familie Boers. Ze vertrokken in 2015 naar het Spaanse Cártama en wilden daar een glamping bouwen, waar je echt even helemaal tot jezelf kunt komen.  

Deel dit artikel