In de speciale aflevering van Ik Vertrek van zaterdag 22 december zagen we de familie De Best die blij verrast werd door onverwacht bezoek. Hoe kijken José, Amber, Kelly, Yvanka en Marvin hierop terug?

Lieve Ik-Vertrek kijkers,

Toen we weer gebeld werden door Jola van Ik vertrek voor een nieuwe uitzending waren we gelijk enthousiast: nu konden we eindelijk het resultaat laten zien van de verbouwing. Wat we niet wisten was dat het een heuse Kerstspecial zou worden met een super grote verrassing en dat er een paar hele bijzondere dagen voor de deur stonden.

Amber en Kelly werden betrokken in het complot, maar de rest wist helemaal niets: het huis werd versierd, een kerstdiner voorbereid… We waren wel weer een beetje zenuwachtig voor al het filmen, maar dat bleek zoals altijd nergens voor nodig te zijn.

De planning voor deze uitzending was nog wel even lastig! José snapte er niets van dat er zo’n uitgebreid kerstdiner moest komen, we kregen toch geen bezoek? Met heel wat smoezen en rare capriolen kregen we haar eindelijk achter het fornuis. En dan wilden we opeens die kerstboom niet in de woonkamer maar in de grote eetzaal… Probeer dat maar eens uit te leggen zonder te verraden dat er veel meer dan 5 personen aan de eettafel kwamen te zitten…José, Yvanka en Marvin hadden totaal geen idee dat er familie op de stoep zou staan, al hadden ze wel het idee dat er iets zou gebeuren… 

Surprise

Toen Marga, Willem, Wendy en Astrid voor de deur stonden sloeg ons hart wel even over! Is dit echt?  We probeerden nog heel stoer te doen en niet te huilen, maar de tranen kwamen er natuurlijk wel van blijdschap. Ze hadden het huis ook nog niet gezien en het is zo fijn als je dat eindelijk kan delen.

We hebben een paar heerlijke dagen samen gehad, lekker gegeten, gedronken en gezellig bijgepraat. Ook zijn we nog een paar keer op stap geweest: lekker wandelen hier in de buurt, naar de kerstmarkt geweest en wezen winkelen. Het was ook super leuk om samen de dieren te verzorgen en de lammetjes van de buurman te voeden. Echt even quality-time met z’n allen.

Toen de familie weer terug naar Nederland ging, moesten wij weer druk aan de gang met onze grote project voor 2019: de aanleg van het zwembad! De reserveringen voor de zomer zijn in volle gang en zodra er even geen gasten in de kamers zijn, gaan we druk aan de gang om te zorgen dat de eerste plons in mei 2019 genomen kan worden.

Het filmen was zoals gewoonlijk weer heel erg gezellig! We hebben heel wat gelachen (en soms gezucht als er iets opnieuw moest). Jola, Maartje en de rest van het Ik Vertrek-team; bedankt voor deze super verrassing, onze feestdagen kunnen niet meer stuk.

2019 is voor ons het jaar dat we 10 jaar in Frankrijk wonen, de beste keuze die we in ons leven hebben gemaakt, zonder ook maar één moment spijt. Trek aankomend jaar ook eens de stoute schoenen aan, stop met denken en ga uw dromen achterna!  

blockquote
We wensen iedereen hele prettige feestdagen en een spetterend 2019!
 

Lieve groeten uit de Auvergne,
José, Kelly, Amber, Yvanka en Marvin de Best

Bekijk de kerstspecial met familie de Best terug

Deel dit artikel