In de speciale aflevering van Ik Vertrek van zaterdag 29 december zagen we hoe Karin blij verrast werd door man Hans. Ze kon diezelfde avond het vliegtuig pakken voor een onverwacht bezoek aan haar zwangere dochter in Nederland. 

Juni 2019 

Update-scheetje-jpg
Bron: Ik Vertrek
Divano past eindelijk zijn Ik Vertrek rompertje
Update-scheetje-jpg

December 2018

En daar stond ze dan voor de deur van dochter Shirley. Die wist niet wat ze zag, haar mams opeens in Nederland. Ook Karins eigen moeder, die ze een jaar niet had gezien, wist niet wat ze zag. 

Voorpret

Karin kon in december ook de echo meemaken. 'Ik ben er trots op dat ik mijn kleinzoon in 3D heb gezien. Dat had je vroeger allemaal niet, dat was een hele mooie ervaring'. Helaas moest Karin na een paar dagen weer terug naar Bonaire, maar ze zou hoe dan ook naar Nederland terugkeren om bij de bevalling te zijn. 

Is het geen scheetje?

Maanden, weken en daarna dagen keek ze uit naar dit moment. En nu is het eindelijk zo ver. Een dag voor de komst van Karin naar Nederland is kleinzoon Divano geboren. Het eerste wat ze zei: is het geen scheetje? Iedereen moest lachen. Karin is tweeënhalve week in Nederland. Dus nog even genieten van haar kleinzoon.

blockquote
Hij is een heel mooi mannetje
oma Karin

Het afscheid zal haar zeker zwaar vallen want het duurt minstens een half jaar voor ze elkaar weer gaan zien. Omdat Karin Divano wil zien opgroeien, wil ze twee keer per jaar op bezoek komen. En als hij wat ouder is, dan komt hij maar gezellig naar Bonaire toe, aldus de trotse en kersverse oma.

Deel dit artikel