Vanaf dinsdag 9 februari 2021 is het 'home sweet home' met zeven dinsdagen Ik Vertrek op televisie. En een eerder vervallen uitzending op zaterdag 13 maart! Zet dit overzicht in je agenda en kijk snel wie onze emigranten zijn en waar de reis naar toe gaat...

Nieuwe uitzendingen

(wijzigingen onder voorbehoud)

 1. Dinsdag 9 februari 2021 (20.35 uur op NPO 1) - Carlos en Colinda  
  De Nederlandse betutteling staat ze steeds meer tegen. In Spanje hopen ze een leven zonder regels en bemoeienis te kunnen leiden. Dus verruilen ze hun geliefde en vertrouwde Breda voor de Spaanse badplaats Bellreguard.
    
 2. Dinsdag 16 februari 2021 (20.35 uur op NPO 1) - Maarten en Dominque  
  Maarten is na 25 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt toe aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig houdt zijn vrouw Dominique ook wel van avontuur. In het Italiaanse gehucht San Benedetto Val di Sambro hebben ze hun droomhuis gevonden. Dat willen ze ombouwen tot Bed & Breakfast met minicamping.
     
 3. Dinsdag 23 februari 2021 (20.35 uur op NPO 1) - Follow up
  Familie Henebiens  
  In 2018 zien we hoe Familie Henebiens  naar het Oostenrijkse skidorp Mallnitz  vertrekt om een goedlopend pension over te nemen. Is hun droom uitgekomen? ⇒ Kijk de eerdere uitzending van Familie Henebiens hier terug.

  David & Gine  
  In 2019 zien we hoe  David en Gine Shearlaw een prefab huis in Aspe betrekken. Als blijkt dat ze een kartonnen huis hebben gekocht, wordt de lang gekoesterde droom een ware nachtmerrie. Hoe gaat het nu met ze? ⇒ Kijk de eerdere uitzending van David en Gine hier terug.
   
 4. Dinsdag 2 maart 2021 (20.35 uur op NPO 1) -  Follow Up De Boerkampies 
  Veertien jaar geleden verruilen Alwin en Bionda en hun zoons Mike, Robbie en Jim Twello voor Italië. Na het runnen van een bed & breakfast is het tijd voor het grote werk! Op een braakliggend terrein in Cupra Marittima willen ze een gigantisch beach resort bouwen. ⇒ Meer over de Familie Boerkamp zie je hier terug.
   
 5. Dinsdag 9 maart 2021 (20.35 uur op NPO 1) - Familie Wesseloo  
  Birgitta is voor haar werk veel op zakenreis. Gelukkig is haar man Ton de perfecte huisman en zorgt voor de kinderen. Ondanks deze duidelijke taakverdeling mist Birgitta het gezinsleven. Daarom gooien ze het roer om. Ze hebben een kavel in het Spaanse Busot gekocht en willen daar vakantiehuisjes en camperplaatsen maken.
   
 6.  Zaterdag 13 maart 2021 (20.25 uur op NPO 1) - Jurgen en Marieke
  Jurgen Lieftink en Marieke Legters houden van het goede leven en daar hoort een goed glas wijn bij. Ze hebben – naast hun goedlopende makelaarskantoor - een eigen wijnhandel en organiseren wekelijks een proeverij. Ze dromen al jaren van een nieuw bestaan in Italië. Op Sardinië hebben ze een vrijstaande woning met eigen wijngaard gekocht. Hier willen ze een Bed & Wine starten.

  Dinsdag 16 maart 2021: GEEN UITZENDING
   
 7. Dinsdag 23 maart 2021 (20.35 uur op NPO 1) - Familie Knops 
  Twee jaar geleden vierden ze met hun dochters Zoë en Sari vakantie in Indonesië. Toen ze werden opgeschrikt door een hevige aardbeving, beseften ze dat het leven zo voorbij kan zijn. Ze besluiten in Spanje hun droom na te jagen. 
   
 8. Dinsdag 30 maart 2021 (20.35 uur op NPO 1) - Marc en Madelon  
  Ruim tien jaar lang was Marc programmamanager van ‘Ik vertrek’. Deze inspiratie brengt hem samen met de liefde van zijn leven naar Spanje. Daar willen ze een illegale olijfmolen ombouwen tot een ‘kind-onvriendelijk’ boetiek hotel.

Deel dit artikel