Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) Pirets gingen in 2002 voor het eerst op vakantie naar Brazilië  en werden op slag verliefd op dit land! Een lang gekoesterde droom moet uit gaan komen: de eerste glamping van Brazilië.

Een gat in de markt

Remco en Colinda denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland Florianópolis gekocht. Het plan is om een eigen ontworpen pousada (villa) te bouwen met twee appartementen voor de verhuur, en zes luxe safaritenten te plaatsen op het terrein. 

Een goed gevoel

Hun 26-jarige aannemer heeft nog nooit een huis gebouwd, maar Remco en Colinda hebben er 'een goed gevoel' bij. Eenmaal aangekomen stapelen de problemen zich op: de bouwers en de architect hebben het vooral druk met ruzie maken, de bouwvergunning komt niet rond en hun visum wordt niet verlengd.

Ondertussen is er nog geen steen gelegd en verlangt Colinda vanaf het paradijselijk eiland terug naar haar oude leventje. Want Nederland was toch eigenlijk zo slecht nog niet.

Zaterdag 23 maart 2019, 20.30 uur op NPO 1 (daarna is de uitzending hier terug te zien)

Deel dit artikel