Mike en Ton kochten in 2005 spontaan een vervallen resort op Nicaragua. Zonder verder overleg met het thuisfront begonnen zij een heel nieuw leven in de tropen. Hoe gaat het met hun kleine paradijsje?

(Bekijk hier de follow-up van Ton en Mike)

Als ik nu kijk naar de beelden van 10 jaar geleden, dan denk ik hoe hebben wij dit ooit kunnen kopen. Het was inderdaad niets meer dan een bouwval.

Na vele jaren hard werken staat het er nu heel wat mooier bij en is er bij ons geen van spijt van de toen genomen stap. Nu het hotel in rustiger vaarwater is gekomen en er inmiddels ook twee managers voor de dagelijkse leiding zijn kan Mike het wel alleen runnen en ben ik dan ook niet meer bij het dagelijks operationeel management betrokken. Ik hou nu gewoon een oogje in het zeil.

Nu is er voor ons het moment aangebroken om meer tijd te besteden aan de familie die inmiddels 6 kleinkinderen rijker is geworden. Opa en Oma zijn is onze nieuwe uitdaging.

Corn Island zit diep in ons hart verankerd en zal zeker door ons elk jaar voor een paar maanden worden bezocht. De warme opgebouwde vriendschappen op het eiland zijn ons zeer dierbaar. Van hen hebben wij geleerd dat je met weinig heel veel kunt doen.

Groeten Ton en Joan Bos

Lees ook: Hoe gaat het nu met Mike?

Deel dit artikel