Sinds de uitzending van 5 december 2015 is mijn leven behoorlijk veranderd en op zijn kop gezet. Nog geen 3 maanden na de uitzending is Joost overleden aan een hartaanval. Hij deed mee aan een mountainbikewedstrijd waar hij al maanden voor had getraind. En dan op 13 maart 2016 krijg je zo’n vreselijk bericht en staat je wereld even stil...

Joost was precies 1 jaar en 1 dag in zijn geliefde Spanje. We hebben gelukkig nog samen 1 seizoen de B&B mogen runnen.

Ik heb nog geen moment getwijfeld om terug te gaan. Mijn hart en leven zijn hier in Spanje dus ik heb de B&B zelf voortgezet. Dat is niet altijd gemakkelijk maar de ontzettend leuke gasten die ik mag ontvangen maken een hoop goed.

2019 een nieuw avontuur

We zijn nu iets meer dan 3 jaar verder, ik draai nu het 4e seizoen alleen en ik kan terugkijken op een heftige, maar tegelijk ook mooie periode. De kinderen, mijn familie, vrienden en kennissen hebben mij erdoorheen gesleept. De Finca run ik nog steeds met heel veel plezier, ik kan zeker zeggen dat het een groot succes is maar ik heb toch besloten om een nieuw avontuur aan te gaan.

blockquote
doe vooral wat je leuk vindt, het leven is al zo kort
Susan

Het is heel dubbel om zo’n beslissing te nemen maar ik heb het gevoel toe te zijn aan een nieuwe start. We hebben hart en ziel gegeven om de Finca samen op te bouwen maar daardoor liggen hier ook veel herinneringen. Ik wil weer een nieuw avontuur aangaan waar Joost en ik het ook vaak over hebben gehad. Hoe dat er precies uit zal gaan zien? Daar kan ik nog niets over zeggen.

Ik wens jullie allemaal een mooie zomer toe!

Susan

Deel dit artikel