Jules en Rintai Grünewald vertrokken in 2007 met hun kinderen naar El Campello in Spanje. Als ze de kans krijgen om hun Spaanse stamkroeg over te nemen, hoeven ze hier niet lang over na te denken. Door tegenvallende omzet keerde het gezin weer terug naar Nederland.

(Bekijk hier de follow-up van de familie Grünewald)

Ik ben toen als nachtportier gaan werken in diverse hotels. Maar dit leverde niet genoeg op en daardoor was ik genoodzaakt om een 2e baan erbij te nemen.

Al gauw bleek dat er door alle misère, omstandigheden ontstonden waardoor ons huwelijk geen stand kon houden en de scheiding werd aangevraagd.

Aangezien wij nog wel een eigen huis hadden, had mijn ex besloten om met de kinderen bij haar moeder te gaan wonen. Ik mocht 1x in de 14 dagen met mijn kinderen in het huis verblijven. Inmiddels woont Julius bij mij en Mugen bij Rintai en zien we allebei de kinderen regelmatig.

Tijdens de scheidingsperiode heb ik Ria, mijn huidige partner, leren kennen. Ik was op dat moment nog helemaal niet klaar voor een nieuwe relatie, maar dankzij Ria ben ik er weer helemaal bovenop gekomen.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en zijn we allebei werkzaam in de horeca en hopen dat nog jaren vol te houden.

Jules Grünewald

Bekijk hier de follow-up van de familie Grünewald

Deel dit artikel