De wens om altijd samen te zijn met elkaar én hun drie volwassen zoons, was de belangrijkste motivatie voor Corrie en Jan om naar het Tsjechische Luze te vertrekken.

Want er is veel gebeurd sinds de laatste opnames in 2008.  Het grootste nieuws is dat 2 van onze zoons, Maikel en Patrick, ook naar Tsjechië zijn geëmigreerd om samen met ons de camping te beheren. Onze 3 appartementen worden niet meer verhuurd omdat wij daar nu zelf zijn gaan wonen. Maikel en Patrick hebben ieder hun eigen appartement.

Zij hebben inmiddels hun draai gevonden en genieten van het werken in de buitenlucht. We hebben ieder van ons eigen kwaliteiten en vullen elkaar goed aan.  Samen zijn we een goed team.

Wij verhuren 7 toercaravans met extra grote voortenten, 13 vouwwagens en 3 bungalowtenten. Dit alles in eigen beheer. Dat betekent dat we alles zelf opbouwen, inrichten, onderhouden en weer afbreken. Dat is heel veel werk, maar wel heel leuk om te doen. Onze wens is om ook nog stacaravans toe te kunnen voegen aan het lijstje. We hebben al zeer veel reserveringen, vorig jaar was een topjaar! Het ziet er naar uit dat het weer heel druk gaat worden. De reserveringen bestaan 99% Nederlanders en 1% Belgen.

Niet alleen onze huuraccommodaties worden ruim van te voren gereserveerd, maar ook onze  plaatsen voor eigen kampeermiddel. Door de vroege boekingen van onze kampeer accommodaties en natuurlijk de kampeerplaatsen, kunnen we een overzicht op onze website bieden van alle kinderen die zeker aanwezig zullen zijn. De pagina heet vakantievriendjes. Dit is een zeer gewaardeerde pagina op onze website.  We kunnen ons nu een echte kindercamping noemen.

Samen met onze zoons gaan we hard aan het werk om de diverse losse eindjes af te maken en onze camping nog verder te optimaliseren en wellicht wat uit te breiden. We hebben nog heel veel wensen, maar alles gaat stap voor stap.

We hebben onze plek gevonden in Radim. De lokale Tsjechen zijn vriendelijk en behulpzaam en van de gemeente krijgen we alle medewerking bij onze plannen.

We zijn dankbaar voor alles wat we hebben bereikt en alle hulp die we daarbij hebben gekregen, ook van gasten.

Vol trots kunnen we over de camping kijken en genieten van alle rondrijdende skelters met lachende kinderen, terwijl de ouders eindelijk vakantie kunnen vieren. Met veel trots ontvangen we vele complimentjes over de sfeer van de camping.

In 2007 hadden we nooit kunnen bedenken dat dit het uiteindelijke resultaat zou zijn.

Wat is het een mooie camping geworden! Dit hebben we helemaal zelf ontworpen en gerealiseerd. We zijn zo trots. We zijn vol vertrouwen aan de gang voor seizoen 2016 !

Groeten familie Hoek,

Camping Na Venkovĕ

Kijk de uitzending terug

Deel dit artikel