Sinds onze terugkeer door omstandigheden afgelopen januari (2015) stonden we met twee benen plots in Nederland. Ons hart bleef in Italië en gelukkig na 15 maanden zijn we weer terug in ons zo geliefde land.

Een nieuwe plek met meer mogelijkheden op steenworp afstand van onze oude locatie. Toeval bestaat (niet).

Tijdens onze zomervakantie (2015) stuitten we op een prachtige locatie boven op een heuvel omringd door 40 hectare truffel bos en tuin met prachtig uitzicht over Le Marche op nog geen 20 minuten afstand van de ommuurde bruisende Universiteiten en kunststad Urbino (op 485 m. hoog) hier vind je nog het authentieke Italië. Villa Marsi 2.0 een prachtig gerenoveerd landhuis met 11 gastenkamers met restaurant.

Door een korte wandeling over het grindpad in het bos bereik je het zwembad met een prachtig panoramisch uitzicht op de heuvels. Hier heb je de hele dag de zon en prachtig om te zien de zonsondergang die verdwijnt achter deze heuvels. Er zijn meerdere paden door het bos om heerlijke wandelingen te maken één gaat naar een porta en of naar het platform en de andere gaat naar een riviertje. Je kunt bij ons altijd een rustig plekje vinden om een boek te lezen of luieren in een van de hangmatten. Kinderen kunnen zich goed vermaken op het enorme terrein en in de bossen. Het landhuis ligt niet aan een doorgaande weg is dood lopend er kunnen hier geen auto´s komen.

Naast het gastenverblijf ligt een veld met fruitbomen, waar we heerlijke producten mee maken en tijdens het ontbijt serveren. Langs de fruitbomen ligt het pad naar het houten platvorm wat we buiten de seizoenen om gebruiken voor workshops en bijvoorbeeld voor een ceremonie voor bruiloften. De mooie heerlijke, gezellige avonden sluiten we als vanouds af, als gewenst met een 2 gangen diner door Chef kok Sandor Marsi bestaande uit verse en lokale producten aan lange tafels in onze romantische tuin ook weer met het dat mooie uitzicht over de heuvels.

Vanaf april jl. hebben we ons eerste seizoen weer gedraaid met nieuwe gasten, maar ook terugkerende oude gasten die weer erg enthousiast waren. Nu het seizoen voorbij is zijn we druk bezig met werkzaamheden in en om het bos en voorbereidingen voor een nieuw seizoen wij kijken hier weer naar uit.

Bij Villa Marsi 2.0 boek je niet alleen een kamer met ontbijt wij bieden je de luxe van pure ontspanning en gezelligheid en de heerlijke diners te samen met de familie Marsi.

Voor vrijblijvende informatie of beschikbaarheid mail dan naar info[at]villamarsi[dot]nl

Sandor, Christa

Laszlo en Zsuzsa

Deel dit artikel