Samen met zijn vrouw Thea (50) verruilt Marcel Scharff (52) zijn leven voor een nieuw bestaan op het Franse platteland. Weg met de goede baan, dure auto en groot huis.

(Bekijk hier de uitzending van de familie Scharff)

Inmiddels zijn we er aan gewend geraakt dat we niet meer zo dicht bij onze zoons wonen en skypen en appen we heel wat af. We hebben een nieuw hondje (Amigo) gekregen dat niet van zwemmen houdt maar wel van het bos! Marcel en Charlotte hebben een bruidspaar uit het dorp gereden met paard en wagen. De koets was mooi versierd in de kleuren van het bruidspaar. Tijdens de fotosessie dacht Daisy even te snoepen van het bruidsboeket van de bruid. Tot in oktober is Charlotte druk geweest met het les geven aan onze gasten. Ook hebben Marcel en Charlotte een schuilstal getimmerd achter de schuur voor de paarden.

We hebben inmiddels zeven paarden. Zes van ons zelf en één paard ‘in opleiding’. Charlotte loopt inmiddels stage bij een Nederlandse stal waarvan de eigenaresse ook Charlotte heet. Verder leek er geen einde te komen aan de stroom courgettes uit Thea’s moestuin. Al met al kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd seizoen en zijn we trots op onze prachtige kleindochter en alles wat we tot nu toe bereikt hebben.

Neem vooral een kijkje op: www.les-vernelles.nl

Vriendelijke groeten, Thea, Marcel en Charlotte    

Deel dit artikel